Team NL en Topsport Limburg

Met trots kunnen wij u vertellen dat wij niet alleen supplier van Topsport Limburg zijn, maar dat wij ook behoren tot het topmedisch netwerk van TeamNL!

Wat betekent het dat wij tot het topmedisch netwerk van TeamNL horen?
Dat wij DE topsportpodoloog van het zuiden zijn.
Wij maken hierbij deel uit van de medische staf TeamNL om met andere specialisten waaronder cardiologen, radiologen en longartsen samen te werken om de topsport van hoogwaardige en tijdige zorg te kunnen voorzien.

Wie is topsport Limburg en wat betekent het dat wij supplier van Topsport Limburg zijn?
Topsport Limburg biedt de jeugd in Limburg de mogelijkheid hun sportief ideaal te verwezenlijken in een omgeving met Olympische ambitie.
Om deze missie te realiseren creëren zij met hun partners uit onderwijs, overheid, zorg, sport en bedrijfsleven een topsportinfrastructuur waar talentvolle sporters gebruik van kunnen maken in hun opleiding tot topsporter.

Verschillende sportblessures kunnen ontstaan door verkeerde schoenen.
Shoe-fit kan hierin advies geven over sportschoenen en voetklachten, waarbij rekening wordt gehouden met o.a. de blessuregeschiedenis, het gewicht, het looppatroon en voettype.

Bedrijf jij (sub)topsport? Heb je voet en/of schoengerelateerde klachten?
En ben je een topsportpashouder?

Dan ben je bij ons op de goede plek!

Uiteraard is Shoe-fit trots op onze topsporters aan wie wij advies mogen geven, vandaar dat wij deze sporters graag aan u willen voorstellen!
Klik op een van onderstaande namen om verder te lezen.

Max Vervoort: Skiën
Finn Timmermans: Triathlon
Vince van der Reijden: IJshockey