Wat is onze missie en visie?

Onze missie

Podocentrum Shoe-Fit wil DE specialist worden op het gebied van advisering van functioneel schoeisel (ADL/sport/werk), aanmeten en leveren van steunzolen (ADL/sport/werk) en het geven van de daarbij behorende adviezen/begeleiding.

Onze visie

Deze missie gaan we bereiken middels de volgende kernpunten:

De klant staat centraal en wordt voor het oplossen van klachten/blessures/wensen en als een “geheel” benaderd met als kernpunten service en kwaliteit.

Gediplomeerde vakmensen geven op basis van, zoveel mogelijk, evidence based gebaseerde metingen een objectief advies over de aanpak van de klacht/blessure. Hierbij dient de schoen letterlijk en figuurlijk als uitgangspunt. Multidisciplinaire samenwerking wordt hiervoor (indien nodig) maximaal ingezet.

Podocentrum Shoe-Fit is ontstaan door een samenwerking tussen Joop Creemers en Marianne van den Beucken.  Na enkele jaren de kar alleen getrokken te hebben, vond Joop de tijd rijp, zijn rechterhand Marianne mee in de zaak te betrekken.

Na 10 jaar heeft de samenwerking van dit tweespan geresulteerd in een twee prachtige podocentrums, gelegen in Tegelen en Echt.

Shoe-Fit is een bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft op voeten in relatie met schoenen. Dit alles binnen het functionele bewegen (ADL, sport, werk).

Onder de bedrijfsmotto’s:  Meten is weten, en Innovatief voor voeten; heeft Shoe-Fit haar meettechnieken naar een wetenschappelijk niveau gebracht; objectief en reproduceerbaar. Enkele voorbeelden waar dit duidelijk in terugkomt zijn o.a. de voet– en loopanalyse en ruganalyse.