Verbunt letselschade

Paul Verbunt helpt bij letselschade, aansprakelijkheid en verzekeringsrecht. Zaken die een grote invloed hebben op het leven van slachtoffers. Het is onze missie om de zorgen uit handen te nemen van de slachtoffers zodat zij zo snel mogelijk verder kunnen met hun leven.

Kosteloze Service en dienstverlening
Heeft u letselschade opgelopen als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, beroepsziekte, medische fout of een geweldincident en bent u benieuwd of u recht heeft op een schadevergoeding?
Bent u aansprakelijk gesteld door een ander voor schade (een schadeclaim tegen u)?

Dan helpen wij u graag!

Onze kosten worden betaald door de aansprakelijke partij, dus het kost niets. In het eerste gesprek maken wij kennis en bespreken wij uw probleem. Na afloop van de eerste bespreking stellen wij een plan van aanpak op om voor u de snelste en slimste weg het gewenste eindresultaat te bereiken.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel dan naar Dhr. Paul Verbunt op 06-51145317 of kijk voor meer informatie op www.verbuntletselschade.nl

Op 4 juli hebben zijn wij op uitnodiging een middag bij Paul Verbunt geweest.
Tijdens deze middag hebben wij onze samenwerking geoptimaliseerd en hebben we gesproken over, hoe Shoe-fit hen expertise kan leveren en waar Shoe-fit kan worden ingezet. Het betreft hier voetgerelateerde klachten.

In de praktijk is het vaak gebleken dat advocaten geen kennis over voetgerelateerde klachten hebben en wat hier de kosten van zullen zijn.